8.08.2010

Bebek Beğendi Tarifi


MALZEMESİ
2 adet kabak
1 yemek kaşığı un
1 tatlı kaşığı tereyağı
1 çay bardağı süt
Tuz
250 gr. kuşbaşı tavuk but
1 adet kuru soğan
2 adet domates
Tuz



HAZIRLANIŞI:
Kuşbaşı tavuk butlarını tencerede kavurun. İnce kıyılmış soğanı ve rendelenmiş domatesleri katıp kavurun. Az tuz ekleyip üzerine bir çay bardağı su katıp etler yumuşayıncaya kadar pişirin. Kabakları kazıyıp rendeleyin. Bir tencereye alıp suyunu çekinceye kadar pişirin. Diğer tarafta tencerede, tereyağma unu ilave edip kavurun. Sütü ve kabakları katıp az tuz ekleyin. Devamlı karıştırarak koyulaşıncaya kadar pişirin. Kabakları tabağa alıp üzerine tavukları koyup servis yapın.


0 yorum on "Bebek Beğendi Tarifi"

Yorum Gönder

İzleyicilerim